indego bike share Philadelphia

Το Philadelphia Bike Share είναι ο καλύτερος τρόπος να μετακινηθείτε

indego bike share Philadelphia
μερίδιο ποδηλάτων indego στη Φιλαδέλφεια

Αν μου ζητηθεί, μπορώ να σκεφτώ εκατό οφέλη από μια ρομαντική απόδραση. Εκτός από τις συζητήσεις με ενήλικες, την απόλαυση ενός γεύματος και ποτών, την παρακολούθηση ταινιών χωρίς να σας διακόπτουν εκατό φορές και το φροντίζοντας να βγάζετε πισίνα κατά τη διάρκεια κάποιου μέρους της ημέρας, θα πρέπει να πω ότι η ενοικίαση ποδηλάτων και η άσκοπη εξερεύνηση είναι μια από τις κορυφαίες επιλογές. πράγματα που έχω να κάνω με τον σύζυγό μου.

Μην με παρεξηγείτε, έχουμε κάνει καταπληκτικές περιηγήσεις με ποδήλατο με τα παιδιά (στο Βερμόντ). Αλλά πρέπει πάντα να σκέφτεστε ότι τα παιδιά κουράζονται, ανήσυχα ή πεινούν σε οποιαδήποτε ακατάλληλη στιγμή, η οποία μπορεί εύκολα να οδηγήσει σε πλήρη κατάρρευση.

Αφού περπατήσαμε γύρω από τη Philly για μερικές μέρες, παρατηρήσαμε ένα δροσερό πρόγραμμα Bike Share που εκτελείται από χρειάζομαι σε όλο το μεγαλύτερο μέρος της πόλης. Υπέροχος καιρός και πολύς χρόνος για εξερεύνηση, ανεβήκαμε και απογειωθήκαμε. Επίσης, είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να μάθετε στοιχεία για τη Φιλαδέλφεια.

Συνιστάται Διαβάστε: Πράγματα που μπορείτε να κάνετε στη Φιλαδέλφεια

ποδηλασία στο philly - indego bike share philadelphia

Τα πλεονεκτήματα του προγράμματος Indego's Philadelphia Bike Share

Προφανώς, όταν φτάσαμε στο Philly τον Ιούλιο του 2015, το πρόγραμμα ήταν μόλις ενός μηνός περίπου. Με άλλα λόγια, τα ποδήλατα ήταν εντελώς καινούργια. Υπήρχαν πολλοί σταθμοί για να διαλέξουμε, όλοι σε κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο μας στην ιστορική περιοχή της Φιλαδέλφειας.

Ο τρόπος που λειτουργεί το πρόγραμμα, αν δεν μένετε εκεί και δεν αγοράσετε το μηνιαίο πάσο, το οποίο είναι εξαιρετικά προσιτό, είναι ότι μπορείτε να νοικιάσετε τα ποδήλατα για μισή ώρα.

Διαβάστε περισσότερα  Πώς τα ηλεκτρονικά ποδήλατα με υποβοήθηση πεντάλ εξοικονομούν χρήματα στην καθημερινή μετακίνηση

Για κάθε μισή ώρα, είναι 4 $ και απλώς προσθέτει τον χρόνο καθώς πηγαίνετε.

Μπορείτε επίσης να σταματήσετε και να φύγετε. Για παράδειγμα, αν θέλετε να βγάλετε το ποδήλατο και να κατευθυνθείτε σε ένα μουσείο, που τα περισσότερα έχουν σταθμούς, αυτό λειτουργεί εξαιρετικά.

παίρνοντας τα ποδήλατα indego bike share Philadelphia

Το κάναμε για το Rocky Museum, πραγματικά γνωστό ως: Μουσείο Τέχνης της Φιλαδέλφειας.

Η διαδρομή από την Ιστορική Συνοικία στο μουσείο είναι περίπου 15 λεπτά ή περισσότερο, ανάλογα με το αν θέλετε να ακολουθήσετε πιο αργό δρόμο. Και μόλις φτάσετε εδώ, απλώς επαναφέρετε το στην περιοχή του σταθμού, τότε το ρολόι σταματά να χτυπά. Διασκεδάστε ποζάροντας ως Ρόκι, ή κάντε την πραγματική συμφωνία και πραγματικά μπείτε μέσα, κάτι που δεν κάναμε.

βραχώδες μουσείο - indego bike share Philadelphia

Στη συνέχεια, επιστρέψτε στο ποδήλατο. Θα πρέπει να ξεκινήσετε την πληρωμή από την αρχή.

Αυτό μπορεί να γίνει για πολλά αξιοθέατα της πόλης.

Σχετική ανάρτηση: Ιστορία της αγοράς τερματικών σταθμών ανάγνωσης στη Φιλαδέλφεια

Philadelphia's Bike Routes

philly ποδηλατική διαδρομή indego ποδήλατο share Philadelphia

Ήμασταν πραγματικά εντυπωσιασμένοι με τους καλοφτιαγμένους ποδηλατόδρομους στο μεγαλύτερο μέρος της πόλης. Δεδομένου ότι αυτό είναι σχετικά νέο, οι ποδηλατόδρομοι θα επεκταθούν. Αλλά προς το παρόν, ήταν πολύ εύκολο να κυκλοφορήσεις. Ακόμα και στις περιοχές που δεν υπήρχαν λωρίδες. Όχι και τόσο ασφαλής, όμως.

Οι διαδρομές σας μεταφέρουν μέχρι το τέλος Fairmont Parkτο οποίο είναι ένα τεράστιο πάρκο που εκτείνεται κατά μήκος του ποταμού Schuylkil.

Fairmont park - indego bike share Philadelphia

Μόνο η ίδια η περιοχή του πάρκου μας πήρε σχεδόν μία ώρα. Θα έφτανα ακόμη και στο σημείο να πω, αν το κάνετε αυτό, φέρτε λίγο φαγητό για πικνίκ, που χωράει εύκολα στη βαλίτσα του ποδηλάτου και απολαύστε το χρόνο διακοπής εδώ.

Διαβάστε περισσότερα  Ο απόλυτος οδηγός σας για τη διαχείριση του εδάφους

Το πάρκο είναι τεράστιο, με πολλά να σταματήσετε και να δείτε. Και είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να απολαύσετε τη φύση μέσα σε μια ακμάζουσα πόλη.

Στο τέλος της ημέρας, βγάλαμε τα ποδήλατα για πάνω από πέντε ώρες και ήταν ένα από τα καλύτερα μας σημεία κατά την επίσκεψή μας στο Philly.

Διασκέδαση βίντεο

Τελευταία ενημέρωση στις 2 Σεπτεμβρίου 2023