4 ηλεκτρικά ποδήλατα εξαιρετικής αξίας για τις επόμενες ταξιδιωτικές σας περιπέτειες

4 ηλεκτρικά ποδήλατα εξαιρετικής αξίας για τις επόμενες ταξιδιωτικές σας περιπέτειες

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα ήταν ογκώδη, μη πρακτικά και ακριβά μηχανήματα με περιορισμένο εύρος λειτουργιών. Σιγά σιγά, αυτό άλλαξε. Τα ηλεκτρονικά ποδήλατα είναι πλέον ελαφρύτερα, πιο ελκυστικά και πολλά άλλα ισχυρός από ποτέ. Δεν χρειάζεται να είστε σωματικά ικανοί για να οδηγήσετε ένα από αυτά. Σας βγάζουν έξω, μειώνουν την κυκλοφοριακή συμφόρηση και μειώνουν το αποτύπωμα άνθρακα. Μπορείτε να φτιάξετε ένα κάθε μέρα για να πηγαίνετε τα παιδιά στο σχολείο. Είναι απλά διασκεδαστικά. ο το καλύτερο ηλεκτρονικό ποδήλατο γιατί θα εξαρτηθεί από το είδος της ποδηλασίας που θέλετε να κάνετε.

Ηλεκτρικά υβριδικά ποδήλατα

Όπως ένα υβριδικό ποδήλατο χωρίς κινητήρα, έτσι και ένα ηλεκτρικό υβριδικό ποδήλατο χαρακτηρίζεται από όρθια θέση οδήγησης, επίπεδες ράβδους και σταθερό χειρισμό. Συνήθως είναι οι φθηνότερο ηλεκτρονικό ποδήλατο σημεία εισόδου. Με πολλαπλά σημεία στερέωσης για αξεσουάρ όπως καλάθια και φτερά, ηλεκτρικά υβρίδια, όπως Ηλεκτρικά ποδήλατα Schwinnείναι τέλειος εάν πηγαίνετε με το ποδήλατο στη δουλειά, κάνετε κρουαζιέρες στην πόλη ή κάνετε χαλαρή ιππασία σε ποδηλατόδρομους ή στο πάρκο. Όλα αυτά, με λίγη προσπάθεια και σπατάλη ενέργειας, θα σας κρατήσουν φρέσκους για άλλες δραστηριότητες που μπορεί να έχετε προγραμματίσει για την υπόλοιπη μέρα. Μην ανησυχείτε αν δεν έχετε κάνει ποδήλατα σαν αυτό. είναι εύκολο να τα συναντήσετε και εύκολα να κατανοήσετε όλες τις λειτουργίες τους. Θα σας ταξιδέψουν με στυλ και θα σας δώσουν την ώθηση που χρειάζεστε όλη την ημέρα.

Σχετικό Διαβάστε: Ανακαλύψτε τους διαφορετικούς τύπους ηλεκτρικών ποδηλάτων

Πτυσσόμενα ποδήλατα

Αν θέλετε να πάτε με ποδήλατο στη δουλειά ή απλά θέλετε χώρος για να αποθηκεύσετε το ποδήλατό σας, τότε ένα συμπαγές ηλεκτρικό πτυσσόμενο ποδήλατο θα μπορούσε να είναι η απάντηση.

Διαβάστε περισσότερα  Τι συμβαίνει με το...ποτήρι μας – Φάτε, κοιμηθείτε, ανακυκλώστε, επαναλάβετε.

Τα πτυσσόμενα ηλεκτρονικά ποδήλατα συχνά έχουν μπαταρίες κρυμμένα στο πλαίσιο ή μπορεί να συνοδεύονται από αφαιρούμενες μπαταρίες για να κάνουν τη μεταφορά τους λίγο ευκολότερη στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Η αφαιρούμενη μπαταρία σημαίνει επίσης ότι μπορείτε να τη μεταφέρετε κάπου πιο εύκολα στη φόρτιση (όπως στο γραφείο σας, εάν χρησιμοποιείτε το ποδήλατό σας για να φτάσετε στη δουλειά). Τα πτυσσόμενα ηλεκτρικά ποδήλατα είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για τους μετακινούμενους. Μπορούν να μεταφερθούν εύκολα με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, όπως λεωφορεία και τρένα, και μπορούν να αποσυσκευαστούν γρήγορα και να προσαρτηθούν στον τελικό προορισμό σας. Επιτρέπουν επίσης πιο ευέλικτες επιλογές μετακίνησης, καθώς μπορείτε να κάνετε ποδήλατο για μέρος του ταξιδιού σας, στη συνέχεια να διπλώσετε και να πάρετε τα μέσα μαζικής μεταφοράς για τα υπόλοιπα.

Τα πτυσσόμενα ηλεκτρικά ποδήλατα μπορούν να σας σώσουν χρόνο και χρήμα. Με ένα αναδιπλούμενο ηλεκτρικό ποδήλατο, μπορείτε αποφύγετε την κυκλοφοριακή συμφόρηση και τα πολυσύχναστα μέσα μαζικής μεταφοράς, μειώνοντας σημαντικά τον χρόνο μετακίνησης σας. Επιπλέον, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα για το κόστος του φυσικού αερίου και των μέσων μαζικής μεταφοράς. Επιπλέον, έχει αποδειχθεί ότι το ποδήλατο βελτιώνει τη συναισθηματική ευεξία, έτσι θα αισθάνεστε ακόμα καλύτερα όταν κάνετε ποδήλατο κάθε μέρα.

Ηλεκτρικό ποδήλατο βουνού

Ένα από τα μεγαλύτερα οφέλη των ηλεκτρικών ποδηλάτων βουνού είναι ότι βοηθούν να ξεπεραστούν οι διαφορές απόδοσης. Κανείς που έχει σωματική έλλειψη δεν πρέπει να αισθάνεται ότι μένει έξω, χάρη στη δύναμη της ηλεκτρικής ενέργειας, μια βόλτα με ποδήλατο βουνού είναι διασκεδαστική Για Ολοι.

Σε ένα ποδήλατο βουνού, γρήγορα σου κόβεται η ανάσα. Αυτό ισχύει ακόμη και για εκπαιδευμένους αθλητές που συνήθως δεν κάνουν ποδηλασία βουνού. Με έντονο κόκκινο κεφάλι και λίγο κάτω από τον μέγιστο καρδιακό ρυθμό, προχωράτε στα βουνά, ειδικά στις απότομες πλαγιές. Το σώμα λειτουργεί εντελώς αναερόβια. Αυτές οι κορυφές φόρτωσης καταναλώνουν πολύ σιτάρι – και δεν είναι απαραίτητα αυτός ο σκοπός των πολύωρων ταξιδιών με ορεινή ποδηλασία.

Διαβάστε περισσότερα  Καλύτερες συμβουλές ασφάλειας για μια ποδηλατική εκδρομή μεγάλων αποστάσεων

Η αερόβια άσκηση είναι πιο υγιεινή και πιο αποτελεσματική στην καύση λίπους, δηλαδή ένα μακρύ και ομοιόμορφο φορτίο. Το ποδήλατο e-mountain είναι ο τέλειος βοηθός για τον έλεγχο του φορτίου. Οι κορυφές φορτίου αποφεύγονται και οι παλμοί είναι σε ευχάριστο ρυθμό 120-140 παλμών ανά λεπτό. Και αν θέλετε να λειτουργήσετε την αντλία σας στο μεταξύ, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τον κινητήρα για λίγο.

Ποδήλατα δρόμου

Αν σας αρέσει η ποδηλασία δρόμου αλλά θέλετε λίγη βοήθεια για να διατηρήσετε την ταχύτητά σας ή να αναρριχηθείτε σε λόφους, ένα ηλεκτρονικό ποδήλατο μπορεί να είναι το σωστή επιλογή για σενα.

Τα περισσότερα ηλεκτρονικά ποδήλατα χρησιμοποιούν ένα ελαφρύ σύστημα κινητήρα που παρέχει λιγότερη ισχύ από τον κινητήρα που χρησιμοποιείται σε ένα υβριδικό ηλεκτρονικό ποδήλατο ή ένα ποδήλατο e-mountain. Αυτό σημαίνει ότι συνήθως είναι α λίγο πιο ελαφρύεπίσης, με τα ελαφρύτερα μοντέλα να ζυγίζουν περίπου 11 κιλά.

Ωστόσο, με πολλούς ποδηλάτες δρόμου που έχουν επίπεδες ταχύτητες 15 mph ή περισσότερες, μπορεί να νιώθετε σαν να κουβαλάτε νεκρό βάρος, με τον κινητήρα να σβήνει σε αυτή τη μέγιστη ταχύτητα υποβοήθησης, παρά το γεγονός ότι η υποστήριξη μπορεί να συνεχιστεί στα 20 mph ή, σε ορισμένες περιπτώσεις, ακόμη και 28 mph σε μεγάλο μέρος των ΗΠΑ.

Από σχάρες μέχρι φαρδύτερα ελαστικά και ωραία έξτρα ανάρτηση—για να μην αναφέρουμε εξαιρετική μπαταρία ΖΩΗ— τα σύγχρονα ηλεκτρικά οχήματα διευκολύνουν την οδήγηση μεγάλων αποστάσεων. Θα πρέπει απλώς να σκεφτείτε ποιος είναι ο τύπος του ποδηλάτου σας και ποιος από αυτούς ταιριάζει καλύτερα στον τρόπο ζωής σας. Σας εύχομαι καλή επιτυχία στις αγορές!

Διαβάστε περισσότερα  Αξιολόγηση Key Lime Bike Tours

Τελευταία ενημέρωση στις 28 Αυγούστου 2023