4 καθημερινές συνήθειες για να παραμείνετε αδύνατοι σε οποιαδήποτε ηλικία

4 καθημερινές συνήθειες για να παραμείνετε αδύνατοι σε οποιαδήποτε ηλικία • ModernLifeBlogs

4 καθημερινές συνήθειες για να παραμείνετε αδύνατοι σε οποιαδήποτε ηλικία4 καθημερινές συνήθειες για να παραμείνετε αδύνατοι σε οποιαδήποτε ηλικία

Στη σημερινή σύγχρονη κοινωνία, υπάρχει τόσο πολύ πρόχειρο φαγητό διαθέσιμο και οι δουλειές είναι συχνά καθιστικές. Ως εκ τούτου, πολλοί από εμάς βρίσκουμε τον εαυτό μας να θέλει να χάσει μερικά κιλά. Ωστόσο, δεν έχουμε όλοι το κίνητρο, τον προϋπολογισμό ή τον χρόνο να πάμε στο γυμναστήριο.

Η αλήθεια είναι ότι το να παραμείνετε αδύνατοι δεν απαιτεί πάντα μια ακριβή συνδρομή στο γυμναστήριο. Συχνά καταλήγει σε απλές καθημερινές συνήθειες που θα κρατήσουν υπό έλεγχο τη σιλουέτα σας.

Αν ψάχνετε για απλούς τρόπους για να παραμείνετε αδύνατοι, είτε είστε άνω των 70 ετών ή ως πρωτοετής στο γυμνάσιο, εδώ είναι πέντε υγιεινές συνήθειες που πρέπει να κάνετε κάθε μέρα.

Περπατήστε

Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο οι Ευρωπαίοι καταβροχθίζουν όλο αυτό το ψωμί και τα ζυμαρικά αλλά έχουν σωματική διάπλαση σούπερ μοντέλ – το μυστικό τους είναι το περπάτημα.

Παρόλο που το περπάτημα μπορεί να μην φαίνεται ότι καταβάλλετε τόση προσπάθεια, η αλήθεια είναι ότι μπορείτε να κάψετε έως και 1000 θερμίδες την ημέρα, ανάλογα με το πόσο περπατάτε.

Για κάποιους ανθρώπους ενσωματώνοντας περισσότερο περπάτημα στη μέρα τους είναι τόσο απλό όσο να επιλέξουν να περπατήσουν στη δουλειά ή να κάνουν μια βόλτα γύρω από το τετράγωνο μετά το δείπνο.

Πίνετε περισσότερο νερό

Γνωρίζατε ότι πάνω από το 50% των φορών μπορεί να είστε πεπεισμένοι ότι πεινάτε ενώ στην πραγματικότητα διψάτε; Είναι σημαντικό να κατανοούμε τις ενδείξεις του σώματός μας και να μην πιάνουμε ένα σνακ όποτε νιώθουμε πείνα.

Ρωτήστε τον εαυτό σας πότε ήταν η τελευταία φορά που φάγατε, πόσο ήταν και αν η πείνα σας απαιτεί πραγματικά περισσότερο φαγητό.

Διαβάστε περισσότερα  4 Συμβουλές για να παραμείνετε σε φόρμα άνω των 70 • ModernLifeBlogs

Το πιθανότερο είναι ότι μπορεί να χρειαστείτε λίγο νερό. Πίνοντας περισσότερο νερό μπορεί να καταστείλει την όρεξή σας και επίσης να σας ενυδατώσει, κάτι που είναι εξαιρετικό για τη γενική υγεία σας.

Εάν εξακολουθείτε να πεινάτε μετά από ένα επαρκές γεύμα, σκεφτείτε να έχετε ανθρακούχο νερό. Προσθέστε ένα ξύσμα λεμονιού ή λάιμ για να του δώσετε λίγη γεύση.

Εξασκηθείτε στο Mindful Eating

Ένας από τους μεγαλύτερους ένοχους για την υπερκατανάλωση τροφής είναι να τρώτε ενώ κάνετε κάτι ταυτόχρονα. Για παράδειγμα, εάν τρώτε κοιτάζοντας το τηλέφωνό σας ή την τηλεόραση, είναι πολύ πιο πιθανό να χώσετε τα πάντα στο στόμα σας χωρίς να ακούτε το στομάχι σας.

Προσεκτική κατανάλωση σημαίνει να γνωρίζεις κάθε μπουκιά, γεύση και υφή. Ακούστε το σώμα σας όταν σας λέει ότι είναι γεμάτο και επικεντρωθείτε πλήρως στη δραστηριότητα του φαγητού. Θα διαπιστώσετε ότι μόλις αρχίσετε να είστε πλήρως παρόντες ενώ τρώτε το γεύμα σας, θα φάτε πολύ λιγότερο συνολικά.

Μειώστε τους υδατάνθρακες σας

Η εξ ολοκλήρου εξάλειψη των υδατανθράκων από τη διατροφή σας μπορεί να είναι μια βραχυπρόθεσμη λύση για άτομα που θέλουν να χάσουν βάρος γρήγορα. Ωστόσο, δεν είναι ένας βιώσιμος τρόπος ζωής.

Τα δημητριακά ολικής αλέσεως και τα λαχανικά με υψηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες είναι απόλυτα αποδεκτές διατροφικές επιλογές. Απλά πρέπει να προσέχετε πόσο τρώτε. Είναι πάντα καλύτερο να τρώτε περισσότερη πρωτεΐνη και λαχανικά στο πιάτο σας παρά υδατάνθρακες.

Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να βγάλετε αυτή τη ζυγαριά και να ζυγίσετε την ποσότητα ζυμαρικών που τρώτε. Απλά να είστε έξυπνοι και λογικοί, και θα κάνει τη διαφορά στη μέση σας!

Διαβάστε περισσότερα  Γιατί το ηλεκτρικό ποδήλατο είναι ο τέλειος ταξιδιωτικός σας συνεργάτης;

Συντακτική Ομάδα' src=

ModernLifeBlogs, Είναι ένας εξελισσόμενος χώρος όπου τα Social Media, η Τεχνολογία, η Υγεία και η έμπνευση συνυπάρχουν κάτω από μια στέγη. Βρείτε τις νεότερες πληροφορίες για την Κοινωνική Δικτύωση, τα πιο πρόσφατα προϊόντα στην Τεχνολογία, τα πιο καινοτόμα θέματα για τη Ζωή! Συνδεθείτε μαζί μας Γράψτε για εμάς | Διαφημίζω
Συντακτική ομάδα
Συντακτική ομάδα