4 Συμβουλές για να παραμείνετε σε φόρμα άνω των 70

4 Συμβουλές για να παραμείνετε σε φόρμα άνω των 70 • ModernLifeBlogs

4 Συμβουλές για να παραμείνετε σε φόρμα άνω των 704 Συμβουλές για να παραμείνετε σε φόρμα άνω των 70

Όσο μεγαλώνουμε, τόσο πιο περίπλοκο μπορεί να γίνει η διατήρηση της φόρμας. Ο μεταβολισμός μας επιβραδύνεται και μπορεί να βρεθούμε λίγο λιγότερο κινητικοί και «σπράιτ» από ό,τι ήμασταν, για παράδειγμα, στα 20 μας.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να υποχωρήσουμε στην ηλικία μας και να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να ξεφύγει! Ακολουθώντας έναν υγιεινό τρόπο ζωής και ασκώντας υγιεινές συνήθειες, μπορείτε όχι μόνο να αποκτήσετε φόρμα, αλλά ίσως και να βρεθείτε στην καλύτερη κατάσταση της ζωής σας!

Έτσι, εάν είστε έτοιμοι, εδώ είναι μερικές από τις καλύτερες συμβουλές για να παραμείνετε σε φόρμα άνω των 70 ετών και πέρα.

Κινηθείτε

Προχωρώντας περισσότερο— μπορεί να φαίνεται τόσο απλό και εύκολο που ακούγεται αδύνατο, ωστόσο, είναι απίστευτα αποτελεσματικό! Κινηθείτε όσο περισσότερο μπορείτε θα διατηρήσει τον μεταβολισμό σας ψηλά, θα σας κρατήσει δυνατούς και θα κάψει θερμίδες. Είτε αποφασίσετε να πάτε για κολύμπι είτε περπατάτε για 20 λεπτά την ημέρα, όσο περισσότερο κινείστε, τόσο πιο σε φόρμα θα είστε.

Είναι πραγματικά τόσο απλό. Το να παραμένεις σε φόρμα σημαίνει περισσότερα από το να δείχνεις το καλύτερο. Θα είστε πολύ λιγότερο επιρρεπείς σε τραυματισμούς και ακόμη και ασθένειες. Εάν η άσκηση δεν είναι το πράγμα σας, τότε προσπαθήστε να βρείτε κάποιο είδος κίνησης που σας αρέσει.

Ίσως θα μπορούσες πάρτε ένα μάθημα χορού! Ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί απλά να είσαι ο επόμενος Τζίντζερ Ρότζερς και να μην το ξέρεις καν.

Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας

Εάν ξεπερνάτε έναν συγκεκριμένο αριθμό στη ζυγαριά και ανησυχείτε για το γιατί το βάρος δεν πέφτει, ίσως είναι καιρός να μιλήσετε με το γιατρό για να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε εάν μπορεί να είναι κάτι πιο σοβαρό, όπως ένα πρόβλημα με τον θυρεοειδή .

Διαβάστε περισσότερα  Πότε και πώς πρέπει να επιστρέψετε στον αθλητισμό μετά τον τοκετό; • ModernLifeBlogs

Μπορούν επίσης να σας καθοδηγήσουν στις καλύτερες ασκήσεις για το επίπεδο φυσικής σας κατάστασης, καθώς δεν είναι όλες οι ασκήσεις ιδανικές για την τρέχουσα υγεία σας.

Τρώτε άφθονα λαχανικά

Κανείς δεν λέει ότι δεν μπορείτε να απολαύσετε λίγα ζυμαρικά ή ψωμί μερικές φορές, ωστόσο, όσο περισσότερο φορτώνετε άχρηστους υδατάνθρακες, τόσο περισσότερο μπορεί να αποδίδετε στο ότι η μέση σας φαρδαίνει!

Αντικαταστήστε μερικούς από αυτούς τους υδατάνθρακες που τρώτε με πράσινα φυλλώδη λαχανικά όπως το λάχανο, το σπανάκι και το μπρόκολο.

Όσο περισσότερο μπορείτε να γεμίζετε το στομάχι σας με λαχανικά, τόσο λιγότερες θερμίδες θα καταναλώνετε συνολικά και τόσο πιο λεπτή θα είναι και η μέση σας.

Ακούστε το σώμα σας

Ένα από τα πιο σημαντικά μέρη της προπόνησης είναι να φροντίζεις να ακούς το σώμα σου. Εάν αρχίσετε να αισθάνεστε πόνο ή κάποιο βαθμό πόνου σε μια περιοχή του σώματός σας, να σταματήσει πριν χειροτερέψει.

Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να υποστείτε έναν τραυματισμό που θα μπορούσε να σας αναγκάσει να εγκαταλείψετε εντελώς την προπόνησή σας.

Συντακτική Ομάδα' src=

ModernLifeBlogs, Είναι ένας εξελισσόμενος χώρος όπου τα Social Media, η Τεχνολογία, η Υγεία και η έμπνευση συνυπάρχουν κάτω από μια στέγη. Βρείτε τις νεότερες πληροφορίες για την Κοινωνική Δικτύωση, τα πιο πρόσφατα προϊόντα στην Τεχνολογία, τα πιο καινοτόμα θέματα για τη Ζωή! Συνδεθείτε μαζί μας Γράψτε για εμάς | Διαφημίζω
Συντακτική ομάδα
Συντακτική ομάδα