Λογότυπο

Προστέθηκαν πρωινά και απογευματινά ατομικά μαθήματα λουλουδιών στα εργαστήρια Flower Duet Studio –

Λος Άντζελες Floral Event Company: 310-792-4968

Πρωινά και απογευματινά ατομικά μαθήματα λουλουδιών προστέθηκαν στα εργαστήρια Flower Duet Studio

Ουάου! Το 2024 ξεκινάει με μια υπέροχη κίνηση για το Flower Duet!

Περισσότερα ατομικά μαθήματα λουλουδιών

Λόγω της άνευ προηγουμένου ζήτησης μετά την Westways (Το ντουέτο λουλουδιών εμφανίζεται στο ΑΑΑάρθρο του Westways Magazine Spring 2024), οι Casey και Kit of Flower Duet πρόσθεσαν ένα απογευματινό μάθημα στα προσωπικά μας μαθήματα λουλουδιών για το 2024 έως τον Ιούνιο. Με περισσότερα απογευματινά τμήματα ίσως να έρθουν το καλοκαίρι. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Υπάρχει ήδη προγραμματισμένο απογευματινό μάθημα εκτός από το πρωινό μάθημα τον Οκτώβριο.

Το Flower Duet προσφέρει περισσότερα μαθήματα λουλουδιών αυτοπροσώπως

Τι θα καλύψουν τα απογευματινά μαθήματα;

Τα απογευματινά μαθήματα που πραγματοποιούνται τις ίδιες ημέρες με τα πρωινά μαθήματα θα καλύπτουν την ίδια τεχνική λουλουδιών, με το ίδιο χαρακτηριστικό λουλούδι. Για παράδειγμα, τον Φεβρουάριο, «ταξιδεύουμε» στο Λουξεμβούργο για να σχεδιάσουμε με το εθνικό τους λουλούδι, το τριαντάφυλλο. Και στα πρωινά και στα απογευματινά μαθήματα, θα το κάνουμε σχεδιάστε ένα βάζο χωρίς floral αφρό και με τρία είδη τριαντάφυλλων — κήπου, τυποποιημένου και σπρέι, καθώς και άλλα λουλούδια εποχής.

Αγορά λουλουδιών

Περισσότερο Ο Περιηγήσεις στην περιοχή των λουλουδιών

Εκτός από τα απογευματινά μαθήματα το 2024, προσθέσαμε κι άλλα Ο Περιηγήσεις στην περιοχή των λουλουδιών στο ημερολόγιό μας. Όπως πάντα, μπορείτε να εγγραφείτε για τις εκδρομές και τα μαθήματα στο shop.flowerduet.com.

Ο Kit Wertz προσθέτει σύρμα κοτόπουλου σε μια κατσαρόλα

Οι Kit Wertz και Casey Schwartz του Flower Duet είναι και οι διαδικτυακοί σας εκπαιδευτές!

Περισσότερο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Πώς-να βίντεο

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο που θα δημοσιεύουμε πιο συχνά με συναρπαστικές ειδήσεις και προσφορές, συμπεριλαμβανομένων και άλλων ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Βίντεο πώς να το βάλετε με λουλούδια δημοσιεύτηκε στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαβάστε περισσότερα  2023 Μαθήματα Ανθοδετικής στο Flower Duet -

Μοιραστείτε αυτήν την ιστορία, επιλέξτε την πλατφόρμα σας!

Η Kit Wertz είναι επαγγελματίας σχεδιαστής λουλουδιών με πάνω από 20 χρόνια εμπειρία. Είναι συνιδιοκτήτρια με την αδερφή της που σχεδιάζει λουλούδια, Casey Schwartz, του Flower Duet με έδρα το South Bay του Λος Άντζελες. Μπορείτε να τους προσεγγίσετε στο flowerduet.com.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για τη μείωση των ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Μάθετε πώς γίνεται η επεξεργασία των δεδομένων των σχολίων σας.

Μετάβαση στην κορυφή

Post navigation

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *