Λογότυπο

Πρωτόκολλα COVID-19 –

Λος Άντζελες Floral Event Company: 310-792-4968

COVID 19 Πρωτόκολλα

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ 18 Ιουλίου 2021

Το Flower Duet παρακολουθεί στενά όλες τις ειδοποιήσεις σχετικά με την τρέχουσα επιδημία του νέου κοροναϊού (COVID 19).

Εμβολιάζονται οι υπάλληλοι του Flower Duet;

Οι ιδιοκτήτες Casey Schwartz και Kit Wertz έχουν εμβολιαστεί κατά του ιού Covid-19, όπως και οι συμπαίκτες μας που εργάζονται σε εγκαταστάσεις και παραδόσεις λουλουδιών μαζί μας.

Θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά το Flower Duet;

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Δεχόμαστε κρατήσεις για εκδηλώσεις. Εάν έχετε κλείσει μια εκδήλωση με το Flower Duet και έχετε ανησυχίες σχετικά με την αναβολή ή την ακύρωση, επικοινωνήστε μαζί μας απευθείας στο 310–792-4868 ή στείλτε μας email στον Casey στη διεύθυνση [email protected].

ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ: Δεχόμαστε παραγγελίες για φωτογραφήσεις. Εάν είστε χώρος διεξαγωγής, προγραμματιστής ή εταιρεία μάρκετινγκ, επικοινωνήστε μαζί μας απευθείας στο 310–792-4868 ή στείλτε email στον Casey στη διεύθυνση [email protected].

ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ: Όταν παραδίδουμε λουλούδια, έχουμε ελάχιστη επαφή. Τοποθετούμε λουλούδια στο κατώφλι, χτυπάμε το κουδούνι και απομακρύνουμε όλα φορώντας μάσκες!

ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΣΕΙΡΑ ΜΑΖΕΥΩ: Μπορείτε να παραγγείλετε λουλούδια μέσω του ιστότοπου αγορών μας: shop.flowerduet.com και να τα παραλάβετε από το στούντιο μας για «παράδοση στο πεζοδρόμιο». Ο χώρος μας είναι γεμάτος δωρεάν πάρκινγκ! Εύκολη… εύκολη έξοδος με λουλούδια!

ξεναγήσεις της Floral District του Λος Άντζελες: Όλα Λουλουδάτο Ντουέτο ΟΜΑΔΑ ξεναγήσεις του Ο Αγορά λουλουδιών είναι σε αναμονή, αλλά μπορείτε ακόμα να πάτε και να ψωνίσετε για λουλούδια!

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ: Από τον Οκτώβριο του 2020, το Flower Duet προσέφερε δύο τρόπους παρακολούθησης μαθημάτων. Μπορείτε να επιλέξετε για ένα αυτοπροσώπως μάθημα floral design στο στούντιο μας φορώντας μάσκα ανεξάρτητα από την κατάσταση εμβολιασμού σας σύμφωνα με Ο Απαιτήσεις Υγείας της κομητείας ή πάρτε το μάθημα στο σπίτι σας μαζί μας διαδικτυακή πλατφόρμα. Παρέχουμε τα λουλούδια, το βάζο, τα κοπτικά και όλες τις οδηγίες.…είτε είστε μαζί μας από κοντά είτε στο σπίτι. Για τα προσωπικά μαθήματα, απαιτούμε όλοι να φοράνε μάσκα και να μην παρευρίσκονται εάν αισθάνονται άρρωστοι. Ο καθένας έλαβε το δικό του τραπέζι, τις προμήθειες του και βρίσκεται πάνω από 8 πόδια από τον επόμενο μαθητή έξω.

Τι διαφορετικό κάνει το Flower Duet στο στούντιο του για να βοηθήσει στην πρόληψη της εξάπλωσης του Coronavirus;

Διαβάστε περισσότερα  Κριτική βιβλίου: Starfall του T. Newyear

Ενώ λαμβάνουμε παραγγελίες λουλουδιών και συναντιόμαστε μέσω email ή τηλεφωνικών κλήσεων και συνέδριο Zoom. Σκουπίζουμε τα τραπέζια, τις επιφάνειες που αγγίζονται συχνά και τα βάζα που χρησιμοποιούμε για παραδόσεις με απολυμαντικά μαντηλάκια πιο συχνά από ό,τι θα κάναμε συνήθως. Όποιος έχει συμπτώματα ασθένειας δεν θα επιτρέπεται να εισέλθει στο στούντιο. Φοράμε μάσκες για παραλαβές, εγκαταστάσεις, αποβιβάσεις και κατά τη διάρκεια των μαθημάτων.

Μπορώ να κλείσω εκδηλώσεις με το Flower Duet για το μέλλον;

Ναί! Το Flower Duet λαμβάνει μελλοντικές ερωτήσεις κρατήσεων. Προσφέρουμε τα δικά μας Δωρεάν προσφορές γάμουπαραγγελίες εταιρικών εκδηλώσεων για μελλοντικές ημερομηνίες, κράτηση διαδικτυακά μαθήματα floral design και προγραμματισμός μελλοντικών εκδηλώσεων με πελάτες. Μπορούμε να συναντηθούμε εικονικά και να συνομιλήσουμε στο τηλέφωνο, επίσης.

Τι πρέπει να κάνω εάν έχω κράτηση για ένα μάθημα στο Flower Duet αλλά νιώθω άρρωστος και πρέπει να μείνω στο σπίτι;

Θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το στούντιο του Flower Duet το συντομότερο δυνατό στο 310–792-4968 ή στέλνοντας email στο [email protected] για να συζητήσετε τις επιλογές για τα εισιτήρια κράτησης τάξης που αγοράσατε.

Χρειάζεται να φοράω μάσκα σε δημόσιο χώρο;

Πλέον απαιτούνται υφασμάτινα καλύμματα προσώπου σύμφωνα με Ο Το County Health σε εσωτερικούς χώρους σε δημόσιους χώρους και ιδιωτικές επιχειρήσεις, επίσης. Τις περισσότερες φορές, η εξάπλωση των αναπνευστικών ιών από άτομο σε άτομο συμβαίνει κατά τη στενή επαφή (εντός 6-8 ποδιών).

Νέες πληροφορίες για τον κορωνοϊό

Ο Η County δημιούργησε έναν ιστότοπο για να απευθύνεται σε όλα τα COVID 19 Ερωτήσεις. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτό εδώ:

https://corona-virus.la/faq

Μοιραστείτε αυτήν την ιστορία, επιλέξτε την πλατφόρμα σας!

Η Kit Wertz είναι επαγγελματίας σχεδιαστής λουλουδιών με πάνω από 20 χρόνια εμπειρία. Είναι συνιδιοκτήτρια με την αδερφή της που σχεδιάζει λουλούδια, Casey Schwartz, του Flower Duet με έδρα το South Bay του Λος Άντζελες. Μπορείτε να τους προσεγγίσετε στο flowerduet.com.

Διαβάστε περισσότερα  Ελάτε σε ένα μάθημα, αποκτήστε μερικά επιπλέον online -

Μετάβαση στην κορυφή

Post navigation

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *